Autentifică-te pentru acces rapid la cele mai bune afaceri. Click aici dacă nu ai deja un cont deschis.

Avocat în Baroul București ofer servicii juridice

1 year ago   Servicii, afaceri, echipamente firme   Sector 2   200 vizualizări Referinţă: 2780

Localitate: Sector 2

Preț: Contactează-ne


Avocat, ofer servicii juridice de consultanță, dar și de asistență juridică și reprezentare în fața instanțelor de judecată sau a altor instituții publice/private. În acest sens, îmi desfășor activitatea în diferite domenii ale dreptului, precum:

Drept PENAL:

Plângeri penale, Asistență juridică și reprezentare la POLIȚIE/PARCHET/INSTANȚĂ, Liberări Condiționate, Contestație la Executare (Obținere Prescripție), Întrerupere Executare Pedeapsă, Reabilitare, Plângere împotriva soluțiilor de CLASARE, Judecată în Primă Instanță, Apel, Contestație, Contestații în Anulare, Recurs în Casație, Revizuire.

Drept CIVIL:

Dreptul familiei, Pensie de întreținere, Acțiuni în Revendicare, Contestație la executare, Divorț, Uzucapiune, Evacuare, Grănițuire, Redactare Contracte, Partaje, Hotărâre care sa țină loc de Contract, Plângeri Contravenționale, Radiere din Biroul de Credite, Contestare Decizii Impunere, Împrumuturi, Legalizare hotărâri, certificat de grefă, dar și altele.

Drept COMERCIAL:

Acțiuni în Pretenții, Ordonanță de Plată, Notificări, Înfiintari Societăți (SRL) Constituire Asociații, Mentiuni SRL-uri, Modificare Sediu Social, Declarație Beneficiar Real, Acte Constitutive, dar și altele.

#avocat #cautavocat #serviciijuridice #asistentaavocat #avocatultau #amnevoiedeunavocat #asistentajuridicasireprezentare #reprezentareininstanta #litigii #avocatdreptpenal #avocatdreptcivil #avocatconsultanta #businesslawyer #privatelawyer