Logheaza-te for pentru acces rapid la cele mai bune ocazii . Click here if you don't have an account.

Curs Biorezonanta - Evaluarea starii de sanatate Professional

1 lună în urmă Servicii, afaceri, echipamente firme Bucharest   28 vizualizări

1,500 lei

  • curs-biorezonanta-evaluarea-starii-de-sanatate-big-0
  • curs-biorezonanta-evaluarea-starii-de-sanatate-big-1
Locatia: Bucharest
Pret: 1,500 lei

DOAR LA NOI CU CERTIFICAT DE ABSOLVIRE. In atentia terapeutilor, utilizatori de aparate de biorezonanta magnetica (aparate Quantum, Meta-terapie NLS/LRIS).

Reflexodiagnosticul - Consta in reperarea si interpretarea punctelor sensibile sau dureroase din zonele reflexogene, combinat cu informatiile primite din dialogul cu pacientul despre afectiunile si starea generala de sanatate. Quantum Analizor de Rezonanţă Magnetică - Semnalele electromagnetice emise de corpul uman reprezinta o stare specifica a corpului. Aceste semnale sunt diferite in functie de circumstantele in care se afla corpul uman: sanatate; starea preclinical de boala; boala manifestata. Acest aparat Quantum prin undele electromagnetice poate sa determine statusul vital al organismului. In urma examenului de absolvire se elibereaza Certificat de absolvire, Reflexoterapeut, cu unitatile de competenta specifice.


 
  • 18+

    Aceasta pagina include continut disponibil doar pesoanelor majore. Te rugam sa iti confirmi varsa pentru a accesa mai departe sectiunea matrimoniale.

    NU DA AM PESTE 18 ANI