Autentifică-te pentru acces rapid la cele mai bune afaceri. Click aici dacă nu ai deja un cont deschis.

Distribuitor bauturi reci cu 1 cuva 10 l

2 years ago   Servicii, afaceri, echipamente firme   Bucuresti   339 vizualizări Referinţă: 2281

Localitate: Bucuresti

Preț: Contactează-ne


Distribuitor de bauturi reci este special echipat cu un sistem de mixare lentă, pentru răcirea și distribuirea bauturilor precum: sucuri naturale cu particule, ayran, shalgam, cafea rece, ceai rece, lapte și toate băuturile reci similare.

Bauturile se racesc mai repede si in mod egal datorita bazei mari de racire, economisind energie de pana la 50% în comparație cu dozatoarele clasice. Sistemul practic de robinet permite distribuirea usoara a bauturii cu o singură mana. Furtunul de la robinet cu diametrul mare permite o fluiditate constanta și poate fi usor demontat si curatat.

Distribuitorul de bauturi reci este prevazut cu un sistem de protectie magnetic care elimina riscul de scurgeri in compartimentul motorului, astfel incat motorul este complet protejat.

Pentru a realiza o curatare și igiena perfecta toate componentele care sunt în contact cu băutura pot fi usor accesate si curatate rapid.

Bolul din policarbonat este rezistent si este compatibil cu produsele alimentare. Indicatorul nivelului de lichid incorporat in tava de scurgere serveste pentru a indica timpul de golire a tavii.

Model: CLR.SAM.M10.AB

00062783

Agent de racire: R134A / R290

Temperatura ajustabila *C: +3 ...+10

Consum de energie kWh/24 h: 1,8

Putere Kw: 0,16

Dimensiuni mm: 250x390x700
Alimentare: 230V~50Hz