• 18+

  Aceasta pagina include continut disponibil doar pesoanelor majore. Te rugam sa iti confirmi varsa pentru a accesa mai departe sectiunea matrimoniale.

  NU DA AM PESTE 18 ANI
  Autentifică-te pentru acces rapid la cele mai bune afaceri. Click aici dacă nu ai deja un cont deschis.

  Firma de curatenie la domiciliu Bucuresti Private individual

  5 luni în urmă   Servicii, afaceri, echipamente firme   Bucuresti   112 vizualizări
  100 lei
  • firma-de-curatenie-la-domiciliu-bucuresti-big-0

  Localitate: Bucuresti

  Preț: 100 lei


  CURATENIE GENERALA SAU DE INTRETINERE

  Firma curatenie apartamente cu o gama variata de servicii de curatenie pentru locuinte in Bucuresti si in Ilfov,am selectat cu atentie o serie de operatiuni pentru nevoile dvs.Curatenie case la pret cat mai mic oferind calitate superioara pe piata firmelor de curatenie din Bucuresti specializate in curatenie la domiciliu.

  Curatenia generala la domiciliu este o operatiune care include in detaliu ceea ce stim sa facem mai bine pentru a colabora cat mai profesionist cu clientii nostri.Aparatele de ultima generatie si solutiile pe care le folosim la resedinta dumneavoastra impreuna cu serviciile de spalare mocheta sau curatat canapele, spalat scaune si curatat fotolii au ca rezultat un mediu curat si sanatos pentru toti membri familiei.Suntem o firma de curatenie care ofera seriozitate si profesionalism dar si servicii de calitate la preturi avantajoase pentru persoane care doresc sa devina clienti fideli.

  http://www.curateniepro.com/curatenie-domiciliu-pret.html