• 18+

  Aceasta pagina include continut disponibil doar pesoanelor majore. Te rugam sa iti confirmi varsa pentru a accesa mai departe sectiunea matrimoniale.

  NU DA AM PESTE 18 ANI
  Autentifică-te pentru acces rapid la cele mai bune afaceri. Click aici dacă nu ai deja un cont deschis.

  Furci de macara reglabile Professional

  4 luni în urmă   Servicii, afaceri, echipamente firme   Braşov   72 vizualizări
  Contactează-ne
  • furci-de-macara-reglabile-big-0
  • furci-de-macara-reglabile-big-1
  • furci-de-macara-reglabile-big-2
  • furci-de-macara-reglabile-big-3
  • furci-de-macara-reglabile-big-4

  Localitate: Braşov

  Preț: Contactează-ne


  Total Race Romania livreaza din stoc furca paleti model MBA, model MBRA, furca macara model MBRA-E cu arc si protectie, furci macara reglabile, furca macara paleti, furci de macara, furca de macara pentru europaleti, furci de macara cu capacitati diferite si lungime lame, furci de macara reglabile pe inaltime, furci de macara cu lame reglabile, furci de macara cu reglarea automata a centrului de greutate, furci de macara productie Italia, accesorii pentru furci macara, carlige rotative.

  Comercializam furci de macara pentru transport si manevrat paleti de caramida, bca , furca de macara cu reglarea centrului de greutate cu arc, furci de macara pentru macarale turn, furci de macara pentru macarale montabile pe camion, furci de macara reglabile, furci de macara fixe, furci de macara manuale,echipamente macara, carlige cu siguranta pt furci de macara, carlige rotative .