• 18+

  Aceasta pagina include continut disponibil doar pesoanelor majore. Te rugam sa iti confirmi varsa pentru a accesa mai departe sectiunea matrimoniale.

  NU DA AM PESTE 18 ANI
  Autentifică-te pentru acces rapid la cele mai bune afaceri. Click aici dacă nu ai deja un cont deschis.

  Lanturi industriale si dispozitive din lant Total Race Professional

  4 luni în urmă   Servicii, afaceri, echipamente firme   Arad   66 vizualizări
  1 lei
  • lanturi-industriale-si-dispozitive-din-lant-total-race-big-0
  • lanturi-industriale-si-dispozitive-din-lant-total-race-big-1
  • lanturi-industriale-si-dispozitive-din-lant-total-race-big-2
  • lanturi-industriale-si-dispozitive-din-lant-total-race-big-3

  Localitate: Arad

  Preț: 1 lei


  Total Race livreaza din stoc lanturi de ridicare, sisteme complete , terminatie carlige de turnatorie , echipamente de ridicare din lant cu lungime la cerere , sisteme de ridicare din lant cu scurtatoare pe fiecare brat , dispozitiv de ridicat sarcini la inaltime din lant de 8 mm , dispozitiv de ridicat sarcini la inaltime din lant de 10 mm , terminatie carlige cu deschidere mare, dispozitiv de ridicat sarcini la inaltime din lant de 13 mm , dispozitiv de ridicat sarcini la inaltime din lant de 16 mm , lanturi si dispozitive de ridicare cu capacitati cuprinse intre 1,12 tone si 17 tone , dispozitiv de ridicare din lant cu 1 brat , echipamente de ridicare cu 2 brate , sisteme de ridicare din lant cu 3 brate , girafe de ridicare cu 4 brate , dispozitive ridicare din lant pentru macara , lanturi industriale.

  Pentru mai multe detalii accesati: https://lanturimacara.ro/produse/dispozitive-lanturi-ridicare/carlig-turnatorie-cu-ochi-cy/