• 18+

  Aceasta pagina include continut disponibil doar pesoanelor majore. Te rugam sa iti confirmi varsa pentru a accesa mai departe sectiunea matrimoniale.

  NU DA AM PESTE 18 ANI
  Logheaza-te for pentru acces rapid la cele mai bune ocazii . Click here if you don't have an account.

  Antrenor personal fitness Bucuresti Private individual

  1 lună în urmă   Servicii, afaceri, echipamente firme   Bucuresti   31 vizualizări

  100 lei

  • antrenor-personal-fitness-bucuresti-big-0
  • antrenor-personal-fitness-bucuresti-big-1
  Locatia: Bucuresti
  Pret: 100 lei

  Programe Personalizate Antrenamente si Dieta

  Antrenamentele de fitness trebuie să facă parte din rutina dumneavoastră zilnică. Pentru a obține rezultatele dorite este nevoie adesea de asistența unui antrenor personal care te ajută să urmezi un program de exerciții de fitness personalizat.

  Experiența de peste 9 ani în domeniul fitnessului și cei 2 ani de pregătire la școala de fotbal, m-au modelat ca sportiv și ca profesionist. În prezent sunt dedicat în totalitate fitnessului și stilului de viață sănătos.

  Sunt tipul de antrenor de personal care vrea să obțină maximul de la clienți, care îi provoacă să își schimbe stilul de viață și să aibă o condiție fizică din ce în ce mai bună. Inovativ și într-o continuă perfecționare programele de exerciții pe care le creez sunt pline de elemente noi, energie și entuziasm.

  Pentru antrenamentele outdoor am toate instrumentele (gantere, elastice, benzi) necesare desfasurari unui antrenament complet de fitness functional in aer liber.

  https://fitnesspersonaltrainer.ro/antrenor-personal-bucuresti/